Atlético možnosti získat zpět De las Cuevase nevyužije

De las Cuevas slaví gól na Bernabéu (© marca.es)

Miguel de las Cuevas by měl strávit i příští sezónu ve Sportingu, Atlético Madrid se nechystá využít možnosti získat hráče zpět do svých řad.

Los Colchoneros to dovoluje klauzule ve smlouvě, kterou mohou uplatnit do 31. května, trenér Sportingu Manolo Preciado ale již včera odtajnil, že De las Cuevas bude i nadále působit na El Molinón, protože Atlético nemá o 24letého záložníka zájem.

"Pokud Atlético klauzule nevyužije, zůstanu ve Sportingu, protože do jiného klubu odejít nechci. Vždy jsem říkal, že Sporting je pro mě volbou číslo jedna, byla by hloupost chtít pryč. To by musela být milionová nabídka nebo tým, který hraje Ligu mistrů," uvedl samotný De las Cuevas.

Jedna z opor Preciadova mužstva zhodnotila uplynulou sezónu: "Po osobní stránce byla dobrá, odehrál jsem 37 zápasů, dal nějaké góly a zachránili jsme se. Porazili jsme Real Madrid a Atlético, remizovali s Barcelonou, Villarrealem, Valencií... Byla to skvělá sezóna, na gól z Bernabéu nikdy nezapomenu."

"Poprvé v primeře jsem hrál pravidelně, ale je mi teprve 24 let, věřím, že to nejlepší mám pořád před sebou. Rád bych se stal klíčovým hráčem Sportingu. Také bych potřeboval podávat stabilnější výkony."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace