Atlético odmítlo nabídky Realu Madrid a Chelsea za Kun Agüera

Kun Agüero (© as.com)

Výkonný ředitel Atlética Miguel Ángel Gil Marín prozradil, že klub v předchozích dnech odmítl nabídky Realu Madrid a Chelsea za Kun Agüera.

Rozhlasová stanice Cadena SER přinesla informaci, podle které se v létě Bílý balet chystá argentinského štírka vykoupit ze smlouvy. Podle Miguela Ángela Gil Marína ale k prodeji klíčového muže Los Colchoneros nedojde: "Nebudeme o jeho odchodu jednat s Realem Madrid ani s nikým jiným. Ani teď, ani v létě."

"Včera jsme od Realu Madrid obdrželi nabídku za Agüera ve výši 45 milionů eur. Řekli jsme ne. Chelsea před pár dny chtěla získat Kuna a Godína za 60 milionů eur, odpověděli jsme jim to samé. Klidně budeme s Realem Madrid jednat, ale ne o tomto hráči a v současné chvíli ani o žádném jiném," uvedl výkonný ředitel Atlética.

"Máme dohodu s prezidentem Realu Madrid, že si nebudeme navzájem přetahovat hráče. Florentino (Pérez) mi dal čestné slovo."

Miguel Ángel Gil Marín rovněž prohlásil aktuální kádr za definitivní do konce sezóny, v lednu se již žádné posily ani odchody konat nebudou.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace