Atlético rozstřílelo Austrii a postupuje z prvního místa skupiny

Miranda otevřel skóre (© marca.es)

Fotbalisté Atlética potvrdili skvělou formu a díky vítězství 4-0 nad Austrií Vídeň si zajistili postup do osmifinále Ligy mistrů z prvního místa skupiny.

To pro Los Colchoneros znamená hodně - další příjmy i možnost dát v posledních dvou zápasech základní části šanci hráčům širšího kádru. A to přijde Simeonemu v nabitém programu vhod.

Atlético nedalo papírově slabšímu sokovi šanci a drželo utkání pevně v rukou. První branku vstřelil po rohovém kopu Miranda a načal tak cestu Madriďanů za jasným vítězstvím.

Murg měl šanci na vyrovnání, ale Courtois chytil, o chvíli později přidal druhou trefu domácích Raúl García. Na konci poločasu se prosadil ještě Filipe.

Stejný obrázek pokračoval po změně stran. Lindner několikrát zastavil Diega Costu, a to dokonce i z penaltového puntíku, ale Brazilec se odměny za vytvrvalost přece jenom dočkal, když uzavřel skóre na konečných 4-0. Úkol byl s předstihem splněn.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace