Atlético s Qarabağem opět jen remizovalo

Thomasův gól stačil jen na remízu (© marca.es)

Bídná série Atlética v letošním ročníku Ligy mistrů pokračuje, Madriďané nevyhráli ani čtvrtý zápas ve skupině a s Karabachem stejně jako v Ázerbajdžánu jen remizovali.

Svěřenci Diega Simeoneho potvrdili, že do ideálního rozpoložení mají hodně daleko. Absence Carrasca a zejména Kokeho se ukázaly jako až příliš důležité, přesné přihrávky a přehled druhého jmenovaného nedokázalo Atlético nahradit.

Karabach nebyl navzdory předpokladům o tolik horším soupeřem. V prvním poločase se domácí hodně trápili a výsledkem byla hlavička Míchela ze 40. minuty, s níž si Oblak nevěděl rady. Senzační vedení vydrželo hostům do 56. minuty, kdy parádní ranou z dálky vyrovnal Thomas.

O chvíli později byl vyloučen Pedro Henrique, jehož kopačka trefila hlavu Godína. Jenže ani půlhodinová přesilovka nestačila Atléticu ke zlomení papírově výrazně slabšího soupeře. Krátce před koncem utkání byl vyloučen také domácí Savić, španělský celek měl v posledních vteřinách na dosah vítězství, Gaitána ale vychytal Sehić. I ve druhém střetnutí proti Karabachu se tak Atlético muselo spokojit s bodem, který mu nijak nepomůže.

Sestavy:

Atlético: Oblak; Juanfran, Godín, Savić, Filipe; Gabi, Saúl, Thomas (61. Gaitán), Gameiro (69. Torres), Griezmann a Correa. 

Qarabağ: Sehic; Medvedev, Rzeźniczak, Sadygov, Agolli; Almeida, Qarayev, Míchel (90. Ismailov), Guerrier (63. Junuszade), Pedro Henrique a Sheydaev (72. Quintana).

Branky: 56. Thomas - 40. Míchel.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace