Atlético si Evropskou ligu zahraje, Sevilla ne

Atlético bez problémů postoupilo (© as.com)

Atlético Madrid porazilo i ve druhém utkání čtvrtého předkola Evropské ligy Vitórii a raduje se z postupu do základní skupiny. Sevilla se naopak se soutěží loučí, v dvojzápase nestačila na Hannover.

Los Colchoneros měli v prvního střetnutí na stadionu Vicente Calderóna pohodlný náskok 2-0, k jistotě postupu jim navíc pomohl skvělý vstup do dnešního duelu.

Už ve druhé minutě proměnil Gabi pokutový kop a dal Madriďanům klid. O další čtvrthodinu později se prosadil Adrián. Stejný hráč zvýšil po hodině hry už na 3-0 a poslední hřebíček do rakve Vitórie zatloukl v závěru Salvio. Atlético se tak do základní skupiny přesunulo suverréním výkonem.

Naopak Sevilla proti Hannoveru tápala. Negredo trefil tyč, Hannover mířil přesněji. Na gól Abdellaoueho, jenž se protlačil k míči rychleji než Andrés Palop, odpověděli domácí rychle prostřednictvím vlastní branky Pogatetze.

Zbytek zápasu byl zejména ve znamení boje s velkým počtem faulů, naději pro Sevillu udržela chyba rozhodčího, který přehlédl jasný penaltový zákrok Andrése Palopa na Schlaudraffa. V závěru se Andalusané nedokázali dostat do žádné vyložené šance, na fanoušky čekalo další zklamání v podobě vyřazení z pohárové Evropy.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace