Atlético získalo Diega a překvapilo Júliem Alvesem

Diego (© marca.es)

Atlético Madrid dokončilo v závěru přestupového období přestavbu značné části kádru.

Los Colchoneros po dlouhých tahanicích přece jenom získali záložníka Diega z Wolfsburgu, a sice na roční hostování bez opce na trvalý přestup. Atlético bude platit celý hráčův plat, což ho vyjde na 5 milionů eur.

Bývalý brazilský reprezentant by měl dát středu pole Madriďanů potřebnou myšlenku a přesnost, atributy, které jejich hra v uplynulých letech často postrádala.

Kádr Atlética ale také o několik jmen zeštíhlel. Nejpřekvapivější je odchod Júlia Alvese, jenž přestoupil do Beşiktaşe. Nikdo totiž vlastně nevěděl, že Atlético Portugalce koupilo za 2,5 milionu eur, neboť to nebylo oficiálně potvrzeno. Dvacetiletý záložník tak přišel, s Madriďany si ani nezatrénoval a zase o pár dní později odešel, tentokrát za 3,1 milionu eur.

Teprve devatenáctiletý Borja González rovněž nebude v letošní sezóně oblékat pruhovaný dres, neboť jde hostovat do druholigové Murcie.

Místo nezbylo ani na Leandra Cabreru, jenž míří také na hostování do Segunda División, kterou si vyzkouší v dresu Numancie.

Dostatečného hracího času se na Calderónovi nedostávalo Franu Méridovi. Jedenadvacetiletý záložník byl proto zapůjčen na rok do Bragy, finalisty loňského ročníku Evropské ligy.

Přehled změn v sestavě Atlética dokončuje Rubén Pérez. Ten měl strávit sezónu 2011/2012 v Deportivu, nakonec však nabral směr Getafe, kde bude hostovat.

Z Getafe do Deportiva na oplátku zamířil Borja Fernández, a to za stejných podmínek, tedy na roční hostování.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace