Azpilicueta: Místo Barcelony či Interu to vypadá na Atlético Madrid

César Azpilicueta (Sky Sports)

César Azpilicueta je po dlouhých letech na odchodu z londýnské Chelsea, favoritem na jeho získání byla Barcelona a v posledních dnech se hodně psalo o Interu Milán. Nakonec to ovšem vypadá na přestup do Atlétika Madrid.

Azpilicueta už nebude pokračovat v Londýně, měl se vrátit do Španělska. Tam o něj už nějakou dobu stála Barcelona, z tohoto transferu však nakonec, jak to tak vypadá, sejde a nic z něj nebude.

Podobně to vypadá i s v posledních dnech často skloňovaným Azpilicuetovým přestupem do Interu Milán, s nímž se podle italských médií dokonce již měl dohodnout na podmínkách smlouvy.

Všechno nyní nasvědčuje tomu, že souboj o služby španělského obránce vyhraje Atlético Madrid. Hráčova rodina si podle informací renomovaného novináře Fabrizia Romana přeje návrat na Pyrenejský poloostrov.

A vzhledem k tomu, že Barcelona již o Azpilicuetu neusiluje, je teď favoritem Atlético. Tam hráče vábí trenér Diego Simeone, který je údajně jeho velkým fanouškem. Jasno má být velmi brzy.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace