Bale lituje, že hrál pod prášky. A věří, že to nejlepší teprve ukáže

Gareth Bale (© marca.es)

Gareth Bale byl během loňské sezóny terčem velké kritiky. Velšský reprezentant však v rozhovoru pro El País prozradil, že za jeho ne zrovna ideální formu mohlo i nedoléčené zranění kotníku.

"Teď je samozřejmě snadné říci, že jsem měl odpočívat delší dobu. Ale když jste zraněný tři měsíce a sledujete spoluhráče, jak hrají, chcete se vrátit co nejdříve, což jsem udělal. Musel jsem brát hodně tišících léků, abych mohl hrát. Ale ano, kdybych mohl vrátit včas, tak bych raději počkal a zranění zcela doléčil. Pak bych mohl hrát na sto procent a dělat věci, které jsem s bolestí kotníku nemohl," prohlásil 25letý fotbalista. "Pořád věřím, že to nejlepší teprve ukáži."

Z kritiky fanoušků a novinářů si Bale těžkou hlavu nedělá: "Nevadí mi žádná kritika. (smích) Všechno to jsou názory. Noviny se musí prodávat, a tak musí něco psát... Jsem zvyklý, že tady novináři píší v dobrém i ve zlém. Moc mě to nezajímá."

A jak tráví křídelník Realu Madrid volný čas? "Baví mě golf, užívat si života a přátel," uvedl Bale a prozradil i svou největší nectnost: "Jsem dost líný. (smích) To je asi nejlepší odpověď."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace