Bale se nabízí Barceloně a Realu Madrid

Gareth Bale (© guim.co.uk)

Gareth Bale je neustálým terčem spekulací o možném přestupu, hvězda Tottenhamu prozradila, že by se jí líbil přesun do Španělska.

"Když se bavíme o Barceloně a Realu Madrid, je to jako když je Harry Redknapp (manažer Tottenhamu) spojován s anglickou reprezentací, tedy sen, jehož splnění se nabízí pouze jednou za život. Který mladý hráč by odmítl Barcelonu nebo Real Madrid? Asi žádný, protože to jsou dva nejlepší kluby světa," prohlásil Bale.

Jméno dvaadvacetiletého welšského reprezentanta je dáváno zejména do souvislosti s Barcelonou. Cena rychlonohého fotbalisty, který je v Tottenhamu smluvně vázán ještě další tři roky, podle anglických médií přesahuje 40 milionů eur.

"Jsem v Tottenhamu šťastný, ale člověku lichotí, když se o něj zajímají tak slavné kluby. A když se spekulace změní v realitu, úplně vám to změní myšlenky. Pokud přijde nabídka, budu se jí seriózně zabývat, ale v současné chvíli se soustředím pouze na Tottenham," dodal Bale.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace