Bale ve volném čase fotbal nesleduje. Mezi hráči není výjimkou

Gareth Bale (© marca.es)

Gareth Bale prohlásil, že místo fotbalu dává v televizi raději přednost golfu. Není prvním ani posledním fotbalistou, který se podobně vyjádřil.

"Pravdou je, že fotbal ve volném čase příliš nesleduji. Abych byl upřímný, raději si pustím golf," odpověděl Velšan, jenž nastupuje za Real Madrid, na otázku, jestli je divákem fotbalových zápasů. Kteří další hráči pronesli podobná slova?

Například Brazilec Neymar, když hájil barvy Barcelony: "Nebaví mě sledovat zápasy, když nejde o Barcelonu. Na Real Madrid se nedívám, jiné kluby mě nebaví."

"Nebaví mě fotbal sledovat, baví mě ho hrát. Nevydržím u televize devadesát minut, pouštím si jen sestřihy," uvedl Neymarův krajan a předchůdce v katalánské metropoli Ronaldinho.

"Lidé jsou hodně překvapení, ale fotbal v televizi mě strašně nudí. Raději si pustím dobrý film. Ani se o fotbale moc nebavím," řekl Carlos Vela. Bývalá opora Realu Sociedad navíc opakovaně uvedla, že fotbal bere jen jako práci, nikoliv vášeň. Stejný přístup měl i Duda, jenž strávil nejlepší roky kariéry v Málaze: "Když odejdu z práce, na fotbal zcela zapomenu. Fotbal mě nebaví, doma si ho sotva pouštím."

"Fotbal si v televizi nikdy nepouštím, Antonella (manželka) se při něm nudí. Rád se dívám na animované filmy s Thiagem (syn)." Ani Lionel Messi není divákem fotbalových zápasů.

Mariano Pernía, který si během kariéry vyzkoušel angažmá v Atléticu či Getafe se rovněž nechal slyšet: "Nedívám se na fotbal, protože se při něm nudím. Výjimkou je, když hraje Barcelona. Její zápas si pustím, ale po deseti minutách jdu dělat něco jiného. Když jsem hrál, sledoval jsem jen mé vlastní zápasy, abych se poučil z chyb."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace