Baptista se vrátil k vtípku s Joaquínem a prozradil, že by se rád vrátil do La Ligy

Júlio Baptista (© marca.es)

Júlio Baptista je pro fanoušky La Ligy známým jménem a není vyloučeno, že se do španělské nejvyšší soutěže vrátí. Sám prozradil, že by se mu to líbilo.

Vedení La Ligy nabídlo 36letému fotbalistovi pozici ambasadora, samotný Júlio Baptista by ale po konci v klubu Orlando City ještě minimálně rok chtěl dělat lize reklamu na trávníku: "Chci ještě rok hrát a poté se začít připravovat na budoucnost. Španělsko je a vždy bude mým domovem. Cítím se tu skvěle, strávil jsem v La Lize sedm let a byly to skvělé roky," uvedla La Bestia.

Bývalý hráč Sevilly, Realu Madrid či Málagy se také vrátil k oblíbenému vtípku s Joaquínem, s nímž působil v Málaze. Joaquín v jednom rozhovoru s vážnou tváří uvedl, že jeho koníčkem je tenis, což Baptistu rozesmálo, neboť věděl, že to není pravda. "Nikdy v životě tenis nehrál a řekne, že tenis," smál se Baptista. "Ani neumím držet raketu, Húlio," dodal se smíchem Joaquín.

I dnes je to oblíbená historika urostlého Brazilce: "Joaquín je skvělý! Je zábavný. Ať přijdu kamkoliv, vždy mi to s raketou připomenou. Každy, kdo si to video pustí, umírá smíchy. Tady mi pomalu říkají více Húlio než Júlio. Joaquín je jedinečný člověk, úžasný. Navíc skvělý fotbalista. Bohužel si myslím, že se s ním na hřišti už nepotkám, protože hraje za Betis, zatímco já začínal v Seville, takže je to skoro nemožné."

Podívejte se na zmíněný rozhovor s Joaquínem:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace