Barcelona a Real Madrid sledují Hamšíka

Marek Hamšík (© as.com)

Marek Hamšík má další nápadníky. O slovenského reprezentanta se vedle Manchesteru United zajímají oba španělské velkokluby Barcelona a Real Madrid.

Zástupci Katalánců i Bílého baletu byli přítomni na ligovém zápase Neapole na stadionu AC Milán. A dojmy z výkonu teprve 23letého záložníka si odnesli veskrze pozitivní, přestože jeho tým prohrál s Rossoneri vysoko 0-3.

Hamšík posouvá každým rokem laťku své výkonnosti o něco výše, přes svůj mladý věk se již dá označit za komplexního a Serií A protřelého fotbalistu. Osm vstřelených branek a čtyři asistence v letošním ročníku italské nejvyšší soutěže ukazují jeho ofenzivní schopnosti.

Barcelona a Real Madrid měly o Hamšíka zájem už během loňského léta, ke konkrétní nabídce však nedošlo. Jisté je, že majoritní akcionář Neapole Aurelio de Laurentis nenechá svoji hvězdu, jejíž hodnota je odhadována na 25 milionů eur, odejít lacino, neboť patří mezi tvrdé obchodníky.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace