Barcelona jedná o příchodu Rossiho, José Ángel se komplikuje

Giuseppe Rossi (© as.com)

Giuseppe Rossi ano, José Ángel ne. To jsou dnešní zprávy ohledně možných jmen posil pro Barcelonu.

Útočník Villarrealu zajímá vedení Katalánců dlouhodobě, hráčův agent Federico Pastorello potvrdil, že jednání probíhají: "Mluvíme s Barcelonou, Rossimu se tato možnost líbí. Jeho cena na přestupovém trhu se pohybuje mezi 25 a 30 miliony eur, teď čekáme na zprávy z Guardiolova klubu."

Samotný Rossi se k možné změně dresu vyjádřil již během minulého týdne: "Hrát za Barcelonu, to je sen každého fotbalisty. Přihrávat, přihrávat, to je čistý fotbal, jaký praktikuje Barcelona. A dělá tak naprosto dokonale. Navíc je to pěkné město, historické. Jako Řím."

Zatímco v případě reprezentačního útočníka Itálie jdou věci dopředu, kauza jménem José Ángel se komplikuje. Španělská média brala přesun mladého levého beka Sportingu Gijón na Nou Camp za hotovou věc, dnes se zástupci obou celků setkali znovu, ale bez výsledku.

Podle katalánského deníku Sport nedošlo ani k příslibu další schůze, na které by jednání mohla pokračovat. Barcelona není jediným zájemcem o služby 21leté naděje, nejvíce se hovoří o Málaze.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace