Barcelona marně usilovala o Davida Luize, Real Madrid o Maria Gómeze

David Luiz (© mirror.co.uk)

Obránce Chelsea David Luiz prohlásil, že přes léto odmítl nabídku Barcelony na přestup. Útočník Fiorentiny prozměnu nevyslyšen vábení Realu Madrid.

O zájmu Barcelony o Luize se hovořilo celé léto a podle Luize nezůstalo jen u spekulací, začátkem léta podala Barcelona nabídku na služby 26letého obránce. Ta se však minula účinkem, Luiz do Španělska přestoupit nechtěl.

"Byla zde oficiální nabídka od Barcelony, ale já se rozhodl zůstat v Chelsea. Jsem rád, že jsem v tak velkém klubu, jako je Chelsea," prohlásil brazilský reprezentant.

Real Madrid usiloval o 28letého Maria Gómeze. Tehdejší útočník Bayernu dal ale nakonec přednost přesunu do Fiorentiny. A jak sám uvedl, Bílému baletu dal košem z obavy, že by nehrál v jeho dresu pravidelně.

"Hodně jsem si té nabídky vážil, protože rodina Realu Madrid fandí, ale jako jednička útoku by zůstal Benzema a já bych chodil do hry pouze jako střídající hráč. To je důvod, proč jsem dal přednost Fiorentině," řekl Mario Gómez.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace