Barcelona přišla v Lize mistrů o stoprocentní bilanci, prohrála na Celtic Parku

Celtic porazil Barcelonu (© marca.es)

Fotbalisté Barcelony ztratili první body v letošním ročníku Ligy mistrů, když prohráli na hřišti Celticu 1-2.

Zápas se zvrhnul v souboj barcelonských střelců s brankářem Celticu Forsterem. Hlavně díky němu se Celtic stal prvním týmem, který letos Barcelonu porazil. První větší šanci utkání Forster lapil Xavimu. Po dvaceti minutách udeřili domácí a jak jinak než ze standardky.

Na roh si naskočil Wanyama a domácí ochozy šílely. Hosté poté dvakrát zazvonili na brankovou konstrukci, Messi nejprve trefil břevno, po něm zamířil Alexis Sánchez jen do tyče. Poločas ukončil Forster reflexivním zákrokem proti šanci Messiho. 

I druhý poločas dominovala Barcelona, Pedrova hlavička skončila na horní síti, Alexis Sánchez si dvakrát vylámal zuby na Forsterovi a stejně si vedl Messi dvacet minut před koncem. Později zamířil Villa jen těsně nad.

V 84. minutě brankář Forster poslal dlouhým nákopem do brejku Watta, který chladnokrevně prostřelil Valdése. Konec zápasu patřil hostům, kteří zatlačili Celtic před bránu, ale kromě snižující branky Messiho už nic jiného nevymysleli. Barcelona ztratila první body, přesto má stále nakročeno k postupu z prvního místa skupiny.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace