Barcelonu ovládla po výhře nad AC Milán euforie

Jordi Alba (© sport.es)

V táboře Barcelony vládne po včerejší demolici AC Milán v poměru 4-0 euforie. Katalánci znovu věří, že mohou cestu Ligou mistrů zakončit ziskem trofeje.

"Téhle generaci chybí nějaký velký obrat," prohlásil před odvetou osmifinále, do níž šla Barcelona po prohře 0-2 na San Siru, Xavi Hernández. Vysoký triumf kýžený comeback přinesl. A Xavi netajil svou spokojenost: "Takový zápas jsme potřebovali. U nich jsme měli trochu smůlu, ale tady bylo hřiště v dobrém stavu, pokropené a hráli jsme s větší intenzitou. Fanoušci byli úžasní, nikdy jsem je neslyšel fandit tak hlasitě."

"Viděli jsme obvyklou Barcelonu. Musíme vždy hrát s takovým nasazením a chutí, jako když jsme dnes vyběhli na trávník. V Miláně se nám utkání nepovedlo, ale dnes se ukázalo, že toho je styl, jakým musíme hrát," přidal se Jordi Alba, jenž svým gólem pečetil na konečných 4-0.

Také Gerard Piqué v rozhovoru zářil: "Camp Nou nás dotlačil ke třetímu gólu. Odehráli jsme jeden z nejlepších zápasů, jaké tento stadion pamatuje. Vše vyšlo perfektně."

"V posledních dnech byli hráči kritizováni až příliš tvrdě a mimo mísu, o to je výhra cennější. Fanoušci byli fantastičtí, skvělí. Byl to pro nás všechny důležitý zápas a mám radost, že nám vyšel. Jsem na hráče hrdý, jsou to úžasní fotbalisti a dnes hráli s maximálním nasazením," řekl Jordi Roura, který opět zastoupil na lavičce Tita Vilanovu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace