Barcelonu v létě posílí mladíci Trincão a Matheus Fernandes

Trincão (© marca.es)

Barcelona přece jen oznámila příchod útočníka, avšak až od léta, kdy se posilou katalánského klubu stane Francisco Trincão. Ve stejnou dobu se aktivuje také přestup Matheuse Fernandese.

Dvacetiletý portugalský talent Trincão působí v Braze, kde dohraje sezónu. Po ní se výměnou za 31 milionů eur bude stěhovat na Camp Nou. S Barcelonou si plácl na pětileté smlouvě, jejíž součástí je i výkupní klauzule 500 milionů eur.

Mládežnický reprezentant má na kontě 29 startů za první tým Bragy, během kterých se třikrát radoval ze vstřelené branky a navrch přidal šest asistencí. Rychlý a šikovný fotbalista může hrát na jakémkoliv postu v útoku, nejlépe si však vede na pozici křídla.

Zálohu posílí jedenadvacetiletý Matheus Fernandes, jenž do Barcelony zamíří z Palmeiras za 7 milionů eur plus až 3 miliony eur v bonusech. Také v tomto případě bude mít kontrakt platnost pět let, výkupní klauzule v něm bude zakotvena s hodnotou 300 milionů eur.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace