Bayern vyloupil El Madrigal

Bayern veze ze Španělska tři body (© marca.es)

Villarreal nevstoupil do Ligy mistrů šťastně, v domácím prostředí stadionu El Madrigal podlehl Bayernu Mnichov 0-2.

Utkání nemohlo pro Žlutou ponorku začít hůře. Už v šesté minutě Ribéry pronikl po levé straně, našel ve vápně volného Kroose, jenž poslal Němce do vedení.

Na hlavičku Müllera mimo odpověděl Giuseppe Rossi tvrdou ranou, kterou zneškodnil Neuer. Zatímco Bayern se s absencí Arjena Robbena vypořádal na jedničku, ta domácí nemohl kvůli trestu nastoupit Borja Valero, což znamenalo velký problém. Svůj den navíc neměl ani nepříliš viditelný Nilmar.

Krátce po změně stran Diego López svůj tým podržel skvělým zákrokem proti Petersenem tečované střele. I z dalšího souboje této dvojice vyšel vítězne brankář Villarrealu.

Villarrealu ve druhém poločase nestíhal, Diego López tak měl stále více práce. Po několika dalších zásazích ho překonal až Rafinha v 75. minutě, čímž vyloučil jakoukoliv možnost obratu ze strany domácích. Villarreal v prvním utkání po návratu mezi evropskou smetánku zaslouženě padl.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace