Bejbl vzpomíná na vyhrané madridské derby dodnes

I takhle vzpomínají Španělé na Radka Bejbla (© todocoleccion.net)

La Ligu čeká o víkendu prestižní madridské derby. Atlético porazilo Real Madrid naposledy v sezóně 1999/2000. Nechyběl u toho Radek Bejbl.

Právě za bývalým českým reprezentantem se do Prahy vydali španělští novináři, aby se ho zeptali, jak na městský duel, který Los Colchoneros na Bernabéu ovládli výsledkem 3-1, vzpomíná.

"Samozřejmě, že mám ten zápas stále v paměti. Bylo to skvělé utkání, hodně cenná výhra. Prohrávali jsme, ale díky dvěma brankám Hasselbainka jsme skóre otočili," vypráví obránce, jenž oblékal pruhovaný dres čtyři roky. "Bylo to moje jediné vítězství na Bernabéu. Podobné zápasy jsou úžasnou zkušeností, média se jim hodně věnují a mají zvláštní atmosféru."

Bejbl si španělské angažmá pochvaluje: "Mám na Atlético nádherné vzpomínky. Dostal jsem se díky němu mezi fotbalovou elitu, je to slavný klub. Navíc jsem poznal novou kulturu a krásné město, jakým Madrid je."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující

Top plkálisti dnes

1. Jordi Alba 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace