Betis po Inuiovi a Barragánovi získal i Canalese. Bitvu o Fabiána vyhrála Neapol

Fabián Ruiz (© marca.es)

Velký ruch panuje v posledních dnech v kancelářích Betisu. Sevillský klub potvrdil hned několik změn v kádru.

Jako první byl zoficializován podpis Takashi Inuie. Japonský záložník neprodloužil smlouvu v Eibaru a jako volný hráče zamířil právě do Betisu, jemuž se upsal na tři roky. 

Další na řadu přišel Antonio Barragán. Jedenatřicetiletý obránce na Villamarínu v minulé sezóně hostoval z Middlesbrough a Betis se rozhodl využít opci a získat jej na trvalý přestup výměnou za částku okolo jednoho milionu eur. Spolupráce obou stran bude trvat do roku 2020.

Včera pak Verdiblancos oznámili, že zdarma získali Sergia Canalese, jemuž vypršel kontrakt v Realu Sociedad. Sedmadvacetiletý ofenzivní záložník, jehož kariéru hned ve třech případech zbrzdila vážná zranění kolena, bude hájit barvy Betisu čtyři sezóny.

Jasno už je také ohledně budoucnosti Fabiána Ruize, jenž Betis naopak opouští. Vedení Andalusanů se sice svého odchovance snažilo udržet nabídkou vylepšené smlouvy, jenže zájmu mnoha bohatších klubů nemohli konkurovat. Z bitvy o jednoho z nejtalentovanějších španělských středopolařů nakonec vyšla vítězně Neapol. Fabián již do Itálie odcestoval, aby se podrobil zdravotní prohlídce. Po jejím absolvování už nebude nic bránit uzavření přestupu v ceně 30 milionů eur, což je výše hráčovy výkupní klauzule.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace