Betis se bojí opakování historie

Betisu se nedaří (© marca.es)

Fotbalisté Betisu klesli po třináctém ligovém kole na poslední místo tabulky. V posledních dvou případech, kdy Verdiblancos okusili pozici nejslabšího účastníka La Ligy, je to stálo sestup...

V sezóně 2008/2009 spadl Betis na samotné dno v šestém kole. O prvoligovou příslušnost přišel, když v posledním kole nedokázal porazit Valladolid. Mužstvo kolem Nélsona, Mehmeta Aurelia, Emany nebo Sergia Garcíi se muselo poroučet do Segundy.

Také v ligovém ročníku 1990/1991 se Andalusané sesunuli na poslední pozici, a to stejně jako letos po třináctém kole. Nakonec na něm i skončili. U sestupu o kategorii níže byl tehdy jako hráč současný trenér Betisu Pepe Mel.

V zelenobílé části Sevilly tak začínají panovat obavy, aby se historie do třetice neopakovala. Po reprezentační pauze je na programu městské derby na stadionu konkurenčního FC. Zvedne Betis hlavu právě proti odvěkému rivalovi?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace