Bez Ligy mistrů bude těžké Falcaa udržet, zní z Atlética

Falcaova mise v Atléticu může brzy skončit (© marca.es)

Radamel Falcao prožívá skvělou první sezónu v dresu Atlética Madrid. A může být zároveň poslední, protože Kolumbijce sleduje řada zájemců.

El Tigre přepsal historii, když se stal prvním fotbalistou, jenž obhájil pozici nejlepšího střelce Evropské ligy. V loňském ročníku dal v dresu Porta 17 branek a pomohl portugalskému týmu k trofeji, podobná situace se opakovala i v Atléticu. V jeho barvách se v letošní Evropské lize prosadil 12krát, z toho dvakrát ve finále, v němž Madriďané zdolali Athletic 3-0.

"Když jsem přestoupil do Atlética, mnozí to označovali za chybu. Jsem rád, že jsem jim mohl tímto způsobem ukázat, že se mýlili. Navíc stále máme šanci hrát v příští sezóně Ligu mistrů. Bůh v neděli rozhodne, zda-li se nám to podaří," říká Falcao, který připomíná, že má na Calderónovi platnou smlouvu. "Mám kontrakt na další čtyři roky, na příští sezónu se budu připravovat s Atléticem."

Generální ředitel Atlética Miguel Angel Gil Marín naznačil, že budoucnost Falcaa je vzhledem k zájmu zejména ze strany Chelsea a Manchesteru City nejistá: "Pokud nepostoupíme do Ligy mistrů, bude složité ho udržet. Bez peněz z Ligy mistrů máme problém. Atlético musí skončit mezi prvními čtyřmi."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace