Bez Ligy mistrů dojde k prodeji více hráčů, varuje Jonas

Jonas (© marca.es)

Valencia patří do okruhu nejvážnějších uchazečů o čtvrté místo, které zaručuje účast v Lize mistů. A klub miliony z prestižní soutěže potřebuje.

To potvrzují i slova útočníka Jonase, podle něhož by v opačném případě mohl následovat výprodej, kterým by Valencia vyrovnala rozpočet: "Pokud se do Ligy mistrů nedostaneme, bude klub muset prodat více hráčů. Stále máme šanci skončit na čtvrtém místě a budeme bojovat do posledního kola."

Samotný Brazilec se dostal do skvělé formy, když v posledních osmi zápasech vstřelil osm branek. "Nepamatuji si, že bych v kariéře měl takovou střeleckou šňůru. V Grêmio jsem dával góly, ale ne v tolika zápasech za sebou."

Kolem 29letého útočníka krouží několik zájemců, samotný Jonas k možnému přestupu říká: "Chci dodržet kontrakt, protože jsem ve Valencii spokojený, ale pokud přijde nabídka zajímavá pro všechny strany, můžeme se jí zabývat."

Podle studie jedné z brazilských agentur je Jonasova současná cena 12 milionů eur. To je dvanáctinásobek ceny, za kterou ho Valencia před dvěma roky přivedla.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace