Bielsa: Žádné podmínky pro prodloužení smlouvy si klást nebudu

Marcelo Bielsa (© marca.es)

Marcelo Bielsa je spojován s možným angažmá v Chelsea, argentinský kouč ale naznačil, že prodlouží smlouvu v Athleticu.

El Loco přišel na San Mamés v loňském létě, kdy se baskickému celku upsal na jeden rok, přestože měl nabídky od Interu Milán a národního týmu Spojených států amerických, které odmítl, protože dal slovo Josu Urribemu, prezidentovi Athleticu. Vedení klubu už chystá návrh na prodloužení kontraktu o další dva roky. A jak se zdá, samotný Bielsa proti nebude.

"Žádné podmínky pro možné prodloužení smlouvy si klást nebudu, protože jsou stejné jako v době, kdy jsem nabídku Athleticu přijal. Od té doby platí a nic se na nich nemění. Je to pouze o dvou možnostech, buď ano, nebo ne," prohlásil 56letý kouč a dodal, že "je to v Athleticu lepší, než tušil".

Baskičtí Lvi pod Bielsovým vedením aspirují v lize na umístění mezi nejlepšími čtyřmi, daří se jim i v Evropské lize, kde v prvním utkání osmifinále zdolali na Old Trafford Manchester United 3-2.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace