Bielsovi se nelíbil pískot na Iraizoze

Marcelo Bielsa (© marca.es)

Athletic udělal další krok směrem vzad, když doma utrpěl debakl 0-4 od Espanyolu. Fanoušci si vylili zlost na nejistém Gorku Iraizozovi, kterého vypískali.

Marcelo Bielsa ale zkušeného brankáře na tiskové konferenci bránil: "Publikum na San Mamés už poněkolikáté ukázalo nedostatek pochopení pro našeho gólmana. Několika dobrými zápasy sice kritiky umlčel, ale dnes se pískot znovu objevil. A byl přehnaný a nespravedlivý."

Lvi znovu doplatili na špatnou koncovku. "Měli jsme třikrát více šancí než Espanyol, ale neproměnili jsme žádnou, zatímco soupeř čtyři. Ale pro prohru 0-4 se těžko hledá omluva. Je to ostuda," dodal El Loco.

"V posledních týdnech byly výsledky pozitivní, ale teď jsme udělali krok zpět. V letošní sezóně prohráváme zápasy, ve kterých soupeř nepotřebuje být lepší a ke gólu mu stačí málo. Naší povinností a přáním je nadále se pokoušet o změnu k lepšímu."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace