Bielsu naštvaly práce v Lezamě, napadl dělníka

Marcelo Bielsa se nevrátil z dovolené v dobré náladě (© marca.es)

Marcelo Bielsa opět potvrdil, že přezdívku Blázen nemá jen tak. Kouče Athleticu naštvaly stavební práce v Lezamě.

Kvůli nim nemohou Lvi začít v tréninkovém centru plnohodnotnou přípravu na novou sezónu. Vše přitom mělo být dokončeno před několika dny. Podle Bielsy jsou navíc odvedené práce nekvalitní. Argentinský kouč se kvůli tomu dostal nejprve do slovní potyčky s dělníkem zodpovědným za probíhající rekonstrukci, aby ho následně fyzicky napadl.

"Řekl, že jsem ho udeřil, ale žádnou stížnost nepodal. Zřejmě kvůli tlaku z klubu a vedení firmy. Je to pravda. Jsem zodpovědný za své činy, žaluji sám sebe. Já toho pána nerespektuji, protože dělal svou práci špatně a ví to. Myslím si o této osobě to nejhorší. Je to podvod a krádež," zuřil Bielsa během dvacetiminutového monologu na tiskové konferenci.

"Jsem zodpovědný za pracovní podmínky týmu, jehož hodnota je 300 milionů eur. Nejde o to, že by to bylo nedodělané, ale o to, že je to bylo udělané špatně. Myslím, že ten člověk podvedl klub. Proto jsem ztratil nervy."

Bielsa na závěr překvapil, když jednomu z novinářů řekl: "Mám o žurnalistice a žurnalistech velmi špatné mínění. Ale ještě horší mínění mám o trenérech, takže buďte v klidu. Mohu začít sám u sebe."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace