Bielsův vztah k vedení Athleticu se změnil, trenérem však zůstává

Marcelo Bielsa (© marca.es)

Marcelo Bielsa dodrží smlouvu a zůstane trenérem Athleticu minimálně do konce sezóny 2012/2013.

Španělská média spekulovala o možné Argentincově rezignaci poté, co se neshodl s vedením klubu ohledně rekonstrukce Lezamy. Bielsa tvrdě kritizoval dělníka, jenž byl za práce v tréninkovém centru zodpovědný, a jak sám přiznal, fyzicky ho napadl.

Athletic reagoval oficiálním prohlášením, ve kterém se za koučovo chování omluvil a ujistil, že s kritikou z jeho úst nesouhlasí.

Marcelo Bielsa dnes poprvé vedl trénink při přípravě na novou sezónu a na svém facebookovém účtu uvedl: "Analyzoval jsem prohlášení klubu a probral jsem ho s každým členem vedení. Mohu přijmout, že se mnou nesouhlasí, ale ne to, že bez toho, aby dokázali opak, tvrdí, že nemám pravdu. Nebyl to můj subjektivní názor, mohu dokázat, kritika byla oprávněná."

"To, co se stalo, ovlivní náš vztah. I nadále chci ale pokračovat v práci a dodržet smlouvu, kterou jsem s klubem uzavřel."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace