Borjovi přibývají zájemci. Výprodejové slevy nebudou, varuje Roig

Borja Valero (© as.com)

Villarreal se nečekaně loučí s Primerou a minimálně rok stráví po sestupu v druhé lize. To aktivovalo zájem o jeho hvězdy.

Nejčastěji je terčem přestupových spekulací 27letý středopolař Borja Valero. Holohlavého špílmachra ukořistila Žlutá ponorka před dvěma roky, když byl pouze krok od toho, aby se upsal Seville. Právě Andalusané patří mezi týmy, které na něj mají znovu políčeno.

Konkurenci má ale Sevilla velkou. Atlético Madrid hledá náhradu za Diega, kterého se zřejmě nepodaří získat na trvalý přestup, a Borju sleduje i Barcelona. Nejdále je však zatím údajně Málaga, podle některých zdrojů je blízko dokončení hráčova přestupu za částku mezi 5 až 7 miliony eur.

Prezident Villarrealu Fernando Roig rybáře, kteří by rádi vylovili ze žlutých vod nějaký pěkný kousek, varoval, že pod cenou prodávat i přes sestup nebude: "Musíme se ze sestupu poučit. Říká se, že člověk neví, co má, dokud to neztratí. Ale nejsme v agónii. Ať si nikdo nemyslí, že půjde do Villarrealu nakupovat za výprodejové slevy."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace