Braithwaiteovi se z Barcelony nechce: Nikdo netrénuje a nepracuje tolik jako já

Martin Braithwaite (© marca.es)

Příchod Martina Braithwaitea do Barcelony se mnohým jevil jako krátkodobé řešení problémů v útoku, únorová posila z Leganésu ale plánuje na Camp Nou zůstat dlouho.

"Chci v Barceloně zůstat déle než čtyři a půl roku a stát se klubovou legendou, tak to mám v hlavě nastavené," připomněl dánský forvard délku smlouvy a následně přidal argumenty, proč si i v elitním velkoklubu věří.

"Tréninkový plán Barcelony tvoří jen třetinu mého celkového tréninku, protože si hodně přidávám. Trénuji rychlost a odolnost. Více než dříve se soustředím na detaily, proto se vrátím v lepší fyzické kondici. Musím hrát v základní sestavě a střílet branky. Když působíte v Barceloně, máte hodně šancí, proto nepochybuji, že mohu dávat hodně gólů a být jedním z nejlepších střelců klubu i ligy. Od toho jsem tady."

"Jsem si jistý, že mě čeká skvělá odměna, protože vím, že nikdo netrénuje a nepracuje tolik jako já. Až se soutěž znovu rozjede (po pauze kvůli koronaviru), budu připraven fyzicky i mentálně. Jsem ambiciózní, mám své sny a budu o ně bojovat," dodal 28letý forvard.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace