Bude Sergio Ramos potrestán? Rozhodnout může několik schodů

Sergio Ramos v tunelu mezi střídačkami (© marca.es)

Real Madrid se možná v úvodním utkání semifinále Ligy mistrů bude muset obejít bez Sergia Ramose, jemuž hrozí trest za chování při odvetě čtvrtfinále proti Juventusu.

Sergio Ramos do utkání proti Staré dámě nemohl zasáhnout kvůli karetnímu trestu a první poločas sledoval z VIP lóže. Dramatická zápletka jej však na druhou půli donutila přejít do tunelu mezi střídačkami, aby byl v blízkosti hřiště a spoluhráčů. Za to mu ale nyní hrozí jednozápasový trest, neboť to pravidla zakazují a rozhodčí vše uvedl do zápisu.

Vykartovaný fotbalista se nesmí pohybovat na "pitch level", tedy na úrovni trávníku. A na tom chce Real Madrid stavět obhajobu svého klíčového beka. Záběry totiž ukazují, že Sergio Ramos stál na schodech v tunelu, těsně pod úrovní trávníku. Několik schodů tak může rozhodnout, jestli bude reprezentační stoper potrestán.

Pro Real Madrid nejde o první podobný případ. Před čtyřmi lety Xabi Alonso, jenž si rovněž odpykával karetní trest, vběhl v prodloužení vítězného finále proti Atléticu na hřiště, aby oslavil gól Garetha Balea. UEFA mu následně nařídila nucenou stopku v zápase Super Cupu.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace