Byla to chyba, říká po roce Mourinho k incidentu s Vilanovou

Mnohokrát viděné obrázky (© as.com)

Letošní Supercopa mezi Barcelonou a Realem Madrid se blíží, José Mourinho se v rozhovoru pro Fox Sports ještě vrátil k té loňské.

Tu zakončila potyčka, při níž José Mourinho píchl do oka tehdejšího asistenta Pepa Guardioly Tita Vilanovu, současného kouče Barcelony.

A portugalský kouč Realu Madrid s ročním odstupem přiznal, že chyboval: "Hodně s hráči pracuji právě na tomto, aby ovládali emoce a soustředili se pouze na hru. Já jsem udělal chybu, nehledám výmluvy. Chyboval jsem. Jak řekl Tito před pár týdny, ten negativní obraz zůstane napořád."

"Samozřejmě, že jsem to neměl dělat, ale nejsem hlupák, protože se staly věci, kvůli kterým jsem ztratil sebekontrolu. S Titem žádný problém nemám, při zápasech se zdravíme. Je to zapomenuté. Budeme se snažit, aby k něčemu podobnému už nedošlo," dodal Mourinho.

V podobném duchu promluvil také nedávno Tito Vilanova: "Po roce se stále řeší to samé, už mě to unavuje. Necítím vůči Mourinhovi nic negativního. Dostatečným trestem pro oba jsou záběry samotného incidentu."

Španělský fotbalový svaz zrušil Mourinhovi dvouzápasový distanc, poloviční trest byl anulován také Vilanovi, který Mourinhovi vrátil píchnutí do oka pohlavkem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace