Bylo losování play-off Tercery zmanipulované?

Losování po španělsku (© marca.es)

Španělským fotbalovým světěm hýbe další skandál. Losování play-off Tercery o postup do Segundy B mohlo být zmanipulováno.

Informaci přinesl portál Segovia al día společně s videem, které prapodivný akt zachycuje. Prezident klubu Alcobendas Sport Pablo Córdoba nastoupil na scénu, aby vylosoval jednu z dvojic. Córdoba se údajně zeptal pořadatele, která z koulí patří celku Arandina. Tu následně uchopil a osudím zamíchal, aniž by ji za celou dobu pustil.

Koule skutečně obsahovala lísteček s nápisem Arandina, což u Córdoby vyvolalo evidentní radost, kterou doplnil o vítězné gesto. Ale proč, když vyluštil pouze jednu polovinu tajenky, jejíž druhá část nabízela hned tři varianty - Reus, Alcobendas Sport a Unión Deportiva Almansa? Odpověď přišla vzápětí, Córdoba na pokyn pořadatele neomylně sáhl do druhého osudí a vytáhl jméno svého klubu. Vysněná dvojice se stala skutečností. Nutno říci, že oba pánové byly z průběhu i výsledku losování nadšení, úsměvy od ucha k uchu jsou toho důkazem.

"Chtěli jsme Arandinu, protože bychom se vyhnuli dlouhému cestování. Lidé si mohou říkat, co chtějí, ale my jsme nic nezmanipulovali. Měl jsem přání a předtuchu, nic víc," bránil se Pablo Córdoba.

Prezident Arandiny Pedro García uvedl, že "během losu byly k vidění zvláštní věci, mezi kterými bylo i chování Pabla Córdoby". Vedení klubu však následně vydalo prohlášení, které veškeré dohady označuje za absurdní, los byl podle něho zcela regulérní. Španělský svaz k celému incidentu nevydal žádné vyjádření, ten proto zřejmě vyšumí do ztracena...

Podívejte se na video, které ukazuje los play-off Tercery. V hlavní roli Pablo Córdoba

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace