Caicedo si pochvaluje příchod Montera

Jefferson Montero (© as.com)

Levante má pomoci k záchraně Jefferson Montero, nejnovější posilu si pochvaluje Felipe Caicedo.

Montero přišel na Ciutat de Valencia na půlroční hostování z Villarrealu. Caicedo prozradil, že se pod příchod reprezentačního kolegy podepsal: "Vím, že měl hodně nabídek z Primery, ale já mu řekl, že v Levante mu bude nejlépe. Je tu úžasná parta, já mu navíc mohu v začátcích pomoci."

"Poznali jsme se v národním týmu Ekvádoru, kdy Jeff při svém debutu střídal právě mě. Je to rychlý a šikovný hráč, který umí rozhodovat zápasy. Bude se nám nesmírně hodit, určitě Levante hodně pomůže. Jenom je škoda, že ještě nebude moci hrát v sobotu," dodal Caicedo, který o utkání na půdě Villarrealu rovněž přijde kvůli karetnímu trestu. "Dohodl jsem se s trenérem, že si vynutím pátou žlutou kartu, abych byl zpátky na Almeríi."

Caicedo prožívá skvělou sezónu, s osmi zásahy je nejlepším střelcem Levante v letošním ročníku Primera División. Jeho spolupráce s Jeffersonem Monterem by mohla být rozhodujícím faktorem v boji o záchranu mezi elitou.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace