Canales odmítá, že by ztratil rok

Vzácná chvíle - Sergio Canales v dresu Realu Madrid (© marca.es)

Sergio Canales byl objevem loňské sezóny, kdy zářil v dresu Racingu Santander, po přestupu do Realu Madrid však dostává na hřišti minimum prostoru.

Mladý ofenzivní hráč přesto odmítá, že by letošní sezóna znamenala ztracený rok: "Pravdou je, že jsem v těžké situace, ale každý mě podporuje. Určitě to není ztracený rok, hodně jsem se toho naučil, protože Real Madrid je velký klub. Nemyslím si, že by mladí Španělé dostávali ve svých klubech málo prostoru. Pouze je těžké se prosadit do základní sestavy."

V souvislosti s malým zápasovým vytížením Sergia Canalese se objevily spekulace o možném letním odchodu, kterému by se Bílý balet údajně nebránil. "Všichni mi v Realu Madrid pomáhají, věřím, že můj čas přijde. Ať už hraji více, nebo méně, mám radost z každého vítězství. Bylo by sobecké, kdybych už myslel na příští sezónu. Vždyť toho máme ještě před sebou v té letošní."

Canales zasáhl v letošním ročníku Primera División pouze do sedmi zápasů, v jediném jako člen základní sestavy. Gólovou radost nepoznal. Dokáže přesvědčit José Mourinha o svých kvalitách, nebo bude v příštích měsících opět měnit působiště?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace