Caparrós dokončí sezónu zadarmo. Pokračování na lavičce vylučuje

Joaquín Caparrós (© marca.es)

Joaquín Caparrós poprvé promluvil před novináři po návratu do Sevilly, kterou povede do konce sezóny místo odvolaného Vincenza Montelly.

V posledních čtyřech zápasech ligového ročníku má Caparrós jediný úkol - vrátit momentálně deváté Andalusany mezi nejlepší sedmičku, která má zaručen postup do evropských pohárů.

"Nejsem spasitel, ale určitě je v našich možnostech získat 12 bodů. Uděláme pro to vše, budeme potit krev. Mám radost, že si na mě Sevilla vzpomněla, protože jsem vždy říkal, že bych si přál se do klubu vrátit," uvedl Caparrós, jenž na Pizjuánu trénoval mezi lety 2000 a 2005.

"Caparrós nám sdělil, že nechce pobírat za tyto čtyři zápasy žádný plat," prozradil prezident Sevilly José Castro. A samotný lodivod k tomu dodává: "Upřímně se domnívám, že není důvod, aby mi Sevilla platila. Jde o měsíční smlouvu a náklady budou minimální."

Dvaašedesátiletý Caparrós bude v klubu pokračovat i v příští sezóně, ale ne v roli trenéra: "Následující čtyři zápasy budou hezkou tečkou za mojí trenérskou kariérou. Je vyloučeno, že bych tým koučoval i v příští sezóně. Mým přáním je být součástí akademie, kde se vytvářejí fotbalisté."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace