Caparrós: Máme nejlepší kádr a trenéra v La Lize

Joaquín Caparrós (© marca.es)

Fotbalový ředitel Sevilly Joaquín Caparrós je nadmíru spokojený s týmem, jaký pro letošní sezónu sestavil.

A to natolik, že kádr svého celku označil za nejlepší v La Lize, stejně tak trenéra Pabla Machína: "Naším cílem je umístit se co nejlépe, pomýšlet na nejvyšší mety. Taková je DNA Sevilly. Musíme jít v každém utkání za třemi body, a pak se uvidí, kam až dosáhneme. Myslím si, a říkám to nahlas, že máme nejlepší kádr a trenéra v lize."

"Jsme optimisté, neboť vidíme, jaká je v mužstvu nálada a jak pracuje. Panuje velká spokojenost s přístupem hráčů i atmosférou, trenérský tým odvádí skvělou práci," dodal Caparrós a naznačil, že Sevilla chystá další posily: "Stále sledujeme přestupový trh. Uvidíme, co se stane."

Sevilla vyhrála v úvodním kole nové ligové sezóny nejvyšším rozdílem ze všech účastníků - 4-1 na půdě Raya - a po jedenácti letech si užívá prvního místa tabulky. Naposledy byli Andalusané na vrcholu La Ligy v srpnu 2007, kdy zdolali Getafe 4-1. Se zápasem je však spojena smutná vzpomínka, neboť při něm zkolaboval Antonio Puerta, jenž o několik dnů později v nemocnici zemřel.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace