Cardoso začal v Celtě trapasem. Označil ji za Deportivo

Miguel Cardoso (© marca.es)

Miguel Cardoso poskytl první tiskovou konferenci v roli trenéra Celty Vigo a hned na úvod se dopustil trapasu, a to když Celtu označil jako Real Club Deportivo.

"Jako první bych chtěl poděkovat prezidentovi a sportovnímu řediteli, že mi dali důvěru, abych začal novou etapu v klubu Real Club Deportivo... Real Club Celta," opravil se rychle Cardoso, byť na tváři vedle sedící sportovního ředitele klubu Felipe Miñambrese bylo patrné, že je z přeřeku nového lodivoda nepříjemně zaskočený.

Mezi Celtou a Deportivem panují napjaté vztahy. Cardoso v táboře největšího rivala pracoval v sezóně 2012/2013 jako asistent, což ale Celta v oficiálním textu při představení nástupce odvolaného Antonia Mohameda ve výčtu předchozích angažmá "zapomněla" zmínit.

Šestačtyřicetiletý Cardoso prozradil, jak by se Celestes měli pod jeho vedením prezentovat: "Chci mužstvo, které bude mít svoji tvář. Musí být schopné kontrolovat hru a mít míč ve své moci. Je potřeba zlepšit obranu a být konkurenceschopnější."

Podívejte se na přeřeknutí Miguela Cardosa a reakci Miñambrese (v čase 1:00):

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace