Carvajal bude Realu Madrid chybět několik týdnů, Bale měsíc

Dani Carvajal (© marca.es)

Dani Carvajal o víkendu vynechal utkání proti Espanyolu, důvodem byly problémy se srdcem. Ty ale nejsou vážné a obránce Realu Madrid by neměl chybět déle než několik týdnů. Asi měsíc pak bude mimo hru Gareth Bale.

Carvajala trápí zánět osrdečníku, virové onemocnění, které se projevuje bolestí na hrudi a tělo se při něm musí vyhýbat fyzické zátěži. Podle lékařů obvykle trvá léčení 4 až 6 týdnů, což je doba, po níž by měl být pravý bek znovu k dispozici Zinédinu Zidanovi.

Pětadvacetiletý Carvajal, který na Bernabéu nedávno podepsal prodlouženou smlouvu do roku 2022, je klíčovým mužem základní jedenáctky Blancos, střetnutí proti Espanyolu, kde ho nahradil debutující mladík Achraf, znamenalo jeho vůbec první absenci v letošní La Lize, v níž do té doby odehrál v 6 zápasech kompletních 540 minut.

Na marodce Bílého baletu je znovu i Gareth Bale, jenž předčasně opustil reprezentační sraz Walesu a vrátil se do Madridu, kde vyšetření potvrdilo, že 28letý křídelník nebude moci obléknout zápasový dres asi měsíc. Důvodem je další z řady svalových zranění.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace