Casillas: Může se stát, že titul ztratíme

Iker Casillas (© marca.es)

Real Madrid znovu zaváhal, když ve včerejším utkání pouze remizoval s Valencií. Bílý balet si tak komplikuje cestu za titulem.

Dlouhé týdny se zdálo, že Blancos bez větších problémů prvenství uhájí, neboť měli na Barcelonu desetibodový náskok. Jenže v posledních kolech přišly tři remízy, zatímco Barcelona táhne sérii výher. Mourinhův tým tak má k dobru už pouze čtyři body.

Možnost, že se titul bude počtvrté v řadě stěhovat na Nou Camp, připouští i Iker Casillas: "Rozdíl mezi námi a Barcelonou se snížil, ale musíme pokračovat, protože program je nabitý. Teď myslíme pouze na Atléticu. Titul? Může se stát, že ho ztratíme, samozřejmě, protože matematicky ho jistý nemáme. Nikdy jsme se za vítěze předčasně nepovažovali, protože je tu soupeř, který neustále bojuje."

"Musíme sbírat body po třech, abychom si udrželi před Barcelonou náskok. Každý zápas je teď klíčový. Jako finále. Nemůžeme žít z toho, že jsme měli deset bodů k dobru. Je potřeba jít od utkání k utkání," dodal kapitán Realu Madrid.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace