Casting Levante na útočníka: Koné, Trézéguet a Santa Cruz

David Trézéguet (© as.com)

Kádr Levante pro nadcházející sezónu má již takřka finální podobu, zbývá ještě třešnička na dortu. A ta by mohla být velmi sladká.

Vedení celku z Valencie totiž hledá posilu do útoku na místo prodaného Felipe Caiceda a mluví se o třech více než zajímavých jménech. Arouna Koné, David Trézéguet a Roque Santa Cruz. Získat jednoho či dva z těchto hráčů, to je současný cíl Granotes.

Nejblíže je dohoda o forvardovi Sevilly. Fotbalista z Pobřeží slonoviny se po několika zraněných snaží znovu nastartovat kariéru, k tomu by ale na Pizjuánovi neměl dostatek příležitostí. Přesun na Ciutat de Valencia se tak zdá být dobrým krokem pro všechny tři strany.

David Trézéguet je po konci v Hérculesu bez angažmá a připravuje se na sezónu samostatně v rodné Francii. Zkušený veterán má nabídky z Itálie, což Levante situaci neulehčuje.

Roque Santa Cruz je jedním z hráčů, pro něhož není místo v nabitém kádru Manchesteru City, kde pobírá roční plat ve výši 4,5 milionu eur. Hostování v Levante proto připadá v úvahu pouze v případě, že by Citizens platili velkou část hráčova platu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace