Cazorla: Je to frustrující, Euro mě lákalo

Santi Cazorla (© marca.es)

Santi Cazorla se dokázal oklepat ze zdravotních problémů minulých let a po návratu do Villarrealu se prezentuje ve skvělé formě.

Pětatřicetiletý fotbalista se vrátil do národního týmu a lákala ho možnost podívat se se Španělskem na mistrovství Evropy. Turnaj rozdělený do několika zemí však byl kvůli pandemii koronaviru odložen na příští rok, což Cazorlu mrzí.

"Je to frustrující, protože mě Euro lákalo. Uvědomuji si, že je mi už 35 let a každým rokem bude těžší se dostat do reprezentace. Uvidíme, co na to řekne mé tělo," řekl Cazorla, jenž v 27 ligových kolech sezóny vstřelil 7 branek a navrch přidal 12 asistencí.

O práci po konci kariéry ještě Cazorla nepřemýšlí, v kariéře by rád pokračoval, i když se zatím s Villarrealem na prodloužení smlouvy nedohodl. "Nevím, co bude. Ani nevím, co budu dělat, až ukončím kariéru. Možná trenéra, možná sportovního ředitele. Rád bych zůstal ve spojení s fotbalem."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace