Celtu Vigo pohřbil Roberto, její vlastní odchovanec

Roberto (© ideal.es)

Celta Vigo přišla o sen v podobě návratu do Primera División. Jejím katem se stal Roberto Fernández, vlastní odchovanec klubu z Galicie...

Dvaatřicetiletý gólman Granady rozhodl penaltový rozstřel, který musel určit postupujícího do finále play-off Segundy. V šesté sérii nejprve sám z puntíku se štěstím prostřelil Yoela v brance Celty Vigo, aby následně zneškodnil pokus Davida Català.

"Fotbal byl ke Granadě spravedlivý. Celé mužstvo i fanoušci si podobný večer zasloužili. Nechali jsme na hřišti vše, sen o Primeře je opět o něco blíže," uvedl šťastný hrdina.

Celtu Vigo může vyřazení mrzet o to více, že právě v jejích řadách Roberto s velkým fotbalem v letech 1997 až 2002 začínal. Následně zamířil do Sportingu, kde strávil šest let, další dva přidal v Osasuně, pro letošní sezónu se upsal Granadě.

"Ve Vigu jsem prožil krásné roky. Hodně jsem se toho naučil po sportovní i lidské stránce. Osud asi chtěl, aby došlo k tomuto setkání. Celtě přeji do dalších let jenom to nejlepší," dodal Roberto.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace