Cerezo: Simeone je nedotknutelný, ani si nedovolíme o něm pochybovat

Enrique Cerezo (© marca.es)

Atlético Madrid sice nepoznalo v úvodních jedenácti ligových kolech přemožitele, jeho výkony však vzbuzují rozpaky. Mužstvo je navíc na pokraji vyřazení z Ligy mistrů a kritice neušel ani Diego Simeone. Na jeho obranu vystoupil klubový prezident Enrique Cerezo.

"Simeone, což chci obzvlášť zdůraznit, je v Atléticu nedotknutelný. Hráči, vedení, fanoušci, nikdo si ani nedovolí o něm pochybovat," prohlásil Cerezo. "Žádný klub neprožil úspěšných celých 115 let. I my jsme měli dobré sezóny, špatné sezóny a průměrné sezóny. Kritika je vždy dobrá, ale ve fotbale je občas až příliš drsná. Sezóna se bude hodnotit až po jejím konci. Stále jsme ve hře ve všech soutěžích, a pokud dokáže nějaký klub zázraky, pak je to Atlético. Proto stále věřím i v postup v Lize mistrů, byť to bude velmi těžké."

"Někdy prohrajete, někdy vyhrajete. Tak to ve sportu chodí. Římu jsme mohli dát čtyřku, proti Karabachu jsme měli asi 14 tisíc šancí... Špatná koncovka není jen problém Atlética, to se stává i jiným špičkovým klubům. Máme fantastický tým, skvělého trenéra a úžasné fanoušky."

Zatímco po sportovní stránce mají Madriďané co zlepšovat, pokud jde o nový stadion Wanda Metropolitano, neskrývá první muž Los Colchoneros své nadšení: "Když jsme před 12 lety oznámili, že bychom se mohli přemístit, někteří souhlasili, někteří ne. Ale pochybuji, že by se dnes našel někdo, komu se na Metropolitanu nelíbí. Fanoušci i hráči jsou rádi a hrdí, že máme takový domov. V současné chvíli nevidím v Evropě lepší stadion."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace