Červený Real Madrid veze z Chorvatska těsnou výhru

Cristiano Ronaldo se tentokrát neprosadil (© marca.es)

Fotbalisté Realu Madrid zvítězili v úvodním utkání základní skupiny Ligy mistrů na hřišti Dinama Záhřeb 1-0.

Bílý balet se po dlouhé době představil v netradičních červených dresech, poprvé v nich poznal sladkou chuť vítězství, i když se nerodila snadno.

Na první šanci se nemuselo čekat dlouhou, už ve třetí minutě ji spálil Cristiano Ronaldo. Di María připravil další palebnou pozici pro Benzemu, jemuž ale překazila radost branková konstrukce, konkrétně její nejdelší část, tedy břevno. Po půlhodině se dostal do hry i Casillas, jenž si poradil s možností Rukaviny.

Kelava měl na druhé straně podstatně více práce, s šancemi Özila či Di Maríii si poradil náramně a udržel své mužstvo ve hře o překvapivý výsledek.

Krátce po změně stran ale přece jenom nabral zápas očekáváný směr. Benzema zakombinoval s Marcelem, Brazilec našel lépe postaveného Di Maríu, který poslal placírkou míč mimo dosah brankáře. Ihned na to mohl přidat pojistku Cristiano Ronaldo, ale všudybyl Kelava se opět zaskvěl.

Hloupá červená karta po druhé žluté za nafilmovaný pád Marcela znamenala komplikaci, zvláště když Benzema si jako další v pořadí vylámal zuby na Kelavovi. Před Casillasem bylo několik nebezpečných situací, vždy ale na poslední chvíli zakročila obrana červených, Real Madrid se vrací do Španělska se třemi body.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace