Chicharito a Bono dalšími posilami Sevilly. Sergio Rico hostuje v PSG, Kjær v Atalantě

Chicharito Hernández (© marca.es)

Sevilla nezahálí ani v poslední den přestupového okna a oznámila další pohyby v kádru.

Požadovanou posilou do útoku se stal Chicharito Hernández, kterého Andalusané koupili z West Hamu United za 8 milionů eur. Mexický fotbalista podepsal s novým zaměstnavatelem smlouvu na tři roky.

Jedenatřicetiletý mexický reprezentant prošel během kariéry mimo jiné Realem Madrid a Manchesterem United. Sevilla od něj očekává zlepšení produktivity, která je v úvodu sezóny její slabinou.

Naopak bránit míči v cestě do sítě bude Yassine Bounou, jenž na Pizjuán přišel na roční hostování z Girony. Součástí dohody je i opce. Osmadvacetiletý Maročan střídá na místě konkurenta Tomáše Vaclíka Sergia Rica, který našel nové působiště v PSG. I v tomto případě platí, že jde o hostování s možností změny na trvalý přestup. Sevilla s Ricem nepočítala a jedním z důvodů je i jeho napjatý vztah s fanoušky.

Na seznam odchodů se přidal ještě Simon Kjær, dánský reprezentant zamířil stejným směrem jako Muriel a Arana - do italské Atalanty. Dohoda má podobu jednosezónního hostování 30letého stopera.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace