Chori na Valencii nezapomněl

Chori Domínguez (©flickr.com)

Zhruba před měsícem nasedl na letišti Manises do letadla a namířil si to do vzdáleného Buenos Aires. Nicméně bolest, kterou v sobě nosí kvůli tomu, že se nedokázal prosadit, mu znemožňuje zapomenout na Valencii. Chori Domínguez včera poslal jedovatý vzkaz směrem k hráčům, s nimiž se ještě nedávno převlékal v jedné kabině. „Ve Valencii je v kabině divná atmosféra, hodně zvláštní. Nebylo mi tam moc dobře”.

Argentinec se domnívá, že byl obětí za svojí otevřenost a upřímnost. „Dali mi nálepku, která mi nenáleží, jen za to, že jsem byl upřímný a říkal věci na rovinu”. Tahle prohlášení učinil ze své země pro web Liga BBVA. Nakonec se Chori nijak nezdráhal osočit Emeryho Valencii z uspokojení a nedostatku ambicí, když nadvládu Barcelony a Realu Madrid přijali jako normální. „Ti, co měli ukázat cestu, to neudělali. Byli jsme třetí. to ano. Ale jelikož jsme na téhle pozici, protože jsou před námi tahle dvě mužstva, tak to ztrácí význam. Když jsem hrál za Rubin, chtěli jsme Barçu dostat a nakonec jsme ji porazili”.

Slova Choriho měla v Paterně efekt, jako by tam vybuchla bomba. Aritz Aduriz na ně zareagoval s pokerovou tváří hned, jak se o nich dozvěděl na tiskové konferenci. „V žádném případě jsme ho nijak neseparovali. Musím si prohlédnout jeho prohlášení, ale on byl jedním z nás”. Ještě překvapenější byl Aduriz, když se dozvěděl o tom, že Domínguez označil prostředí v kabině za „divné”. „Já to tak nevidím, podle mě je tam ochota, aby všichni táhli za jeden provaz. Myslím že máme velmi dobré vztahy v kabině”.

A co říci na nedostatek ambicí? „Nikdy se nevzdáváme, vždycky bojujeme na nejvyšší možnou míru. Je jasné, že bojovat s Realem a Barçou v tuhle dobu je obtížné, ale letos to budeme zase zkoušet od prvního do posledního dne, otevřeně bojovat, aby byl rozdíl co nejmenší, nebo nebyl vůbec žádný. Nevzdáme se”, odpověděl Aduriz svému bývalému spoluhráči.

Jenže tady výměna úderů neskončila. Později Domínguez publikoval na svém Twitteru: „Adurize hodně respektuji, mám s ním dobré vztahy, ale je jasné, že se nikdo nebude špinit kvůli někomu, kdo tam už není”. A mezi svými odpověďmi fanouškům na sociální síti, kteří k němu jsou hodně kritičtí, bránil svoje zapojení: „Nejednou jsem hrál pod injekcemi, nevím, proč říkáte že jsem se ulejval”. Na velkou vzdálenost Chori na Valencii nezapomíná, ani na kouče Emeryho, když připomněl svým blízkým, že jemu zbývají ve Valencii dva roky smlouvy, kdežto trenérovi jen jeden.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace