Chorvatsko - Španělsko 2-2, ukázala zkouška UEFA

Chorvatsko - Španělsko 2-2, říká test UEFA (© marca.es)

Výsledek dnešního utkání mezi Chorvatskem a Španělskem plní stránky novin už několik dní, přestože jej zatím nikdo nezná.

Pokud by se totiž oba celky v posledním kole základní skupiny C rozešly smírně po remíze 2-2, zajistily by si tak postup na úkor Itálie, které by nepomohla ani výhra nad Irskem. Nejen sázkaři proto spekulují o možnosti, že se Chorvaté se Španěly domluví právě na výsledku 2-2.

Zatímco fotbalisté tuto možnost odmítají s tím, že budou hrát na vítězství, Italové se možného paktu obávají. Olej do ohně přilila samotná UEFA. Při zkoušce grafického systému využívaného při zápasech totiž zvolila právě resultát 2-2. Pokud by se prognóza řídící organizace evropského fotbalu vyplnila, pak by se o branky podělili Mandžukić (6. minuta), Torres (6.), Jelavić (51.) a Iniesta (52.).

Torres by navíc byl na konci úvodního poločasu vyloučen a Chorvaté by nečekaně drželi míč na kopačkách častěji, a to 51 procent času.

Bude se výsledek z testu UEFA opakovat i večer, nebo se zrodí jiné skóre? Odpověď se v Gdaňsku začne psát ve 20:45.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace