Cílem zůstává záchrana, ujišťuje Lasarte

Martín Lasarte. (© as.com)

Real Sociedad poskočil v tabulce na místa, která znamenají pohárovou Evropu, pro jeho trenéra Martína Lasarteho přesto zůstává hlavním cílem záchrana.

"Určili jsme si cíl, který je co nejdříve si zajistit prvoligovou příslušnost i pro příští sezónu. Na tom se nic nemění. Samozřejmě, že pokud bude šance poprat se o něco víc, uděláme to, ale já osobně se stále dívám hlavně na spodek tabulky," uvedl uruguayský kouč po výhře v baskickém derby nad Athleticem.

"Ještě se můžeme hodně zlepšit, ale proti Athleticu jsme zahráli dobře zejména v obraně. Možná jsme měli mít zápas za stavu 2-0 pod kontrolou. Každopádně už začínáme věřit, že můžeme porazit každého. Získáváme zkušenosti a sebevědomí. Nebudeme měnit nic na našem systému, který se opírá hlavně o odchovance a pouze nezbytné nákupy."

Real Sociedad okupuje po 14. kole šesté místo, které by na konci sezóny znamenalo postup do Evropské ligy. Baskové tak zatím jsou nejúspěšnějším nováčkem letošního ročníku Primery, Hércules je třináctý a Levante šestnácté.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace