Čínskou zeď překonal pouze Silva

Španělé slaví jediný gól zápasu (© marca.es)

Fotbalisté Španělska se na poslední vítězství v přípravě na Euru pořádně nadřeli, dobře hrající Číně vstřelili jediný gól, a to v závěru utkání.

Del Bosqueho výběr tak vyhrál tři ze tří přátelských duelů před turnajem, na který odjede s vysokým sebevědomím, ale zároveň smíšenými pocity, neboť výkony ideální nebyly.

Čína na stadionu La Cartuja kousala více, než říkaly předzápasové prognózy. José Antonio Camacho svůj tým dobře připravil. La Roja dosáhla na vítězství až díky střídajícímu Iniestovi, nejlepšímu muži utkání, jenž vyrobil vítězný gól pro Silvu.

V prvním poločase to byli Asiaté, kdo měl v Seville ke gólu blíže. V koncovce ale buď nemířili přesně, nebo se jim do cesty postavil Iker Casillas. Za domácí měl nejlepší příležitost Álvaro Negredo, jenže poslal balón mimo prostor branky.

Ve druhém dějství se hra Španělska zlepšila, a to zejména díky kombinacím Silvy s Iniestou. Zeng Cheng skvělými zákroky dlouho držel pro Čínu senzační remízu, až v 84. minutě jej překonal David Silva, který tak určil konečný výsledek. La Roja nepřesvědčila, přesto těsně zvítězila.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace