Čistka v Seville má pokračovat, klub se chce zbavit deseti hráčů

Kádr Sevilly se výrazně změní (© marca.es)

José María del Nido před měsícem prohlásil, že má v úmyslu během příštích tří let z poloviny obměnit kádr Sevilly. Nyní se zdá, že to chce stihnout v letošním přestupovém období.

Andaluský klub totiž zveřejnil seznam deseti fotbalistů, s nimiž se už nepočítá a jsou k mání zájemcům. Informaci přinesl poněkud překvapivě oficiální časopis Sevilly, přestože díky upřímnosti může dojít ke snížení hodnoty dotyčných fotbalistů.

Pizjuána už přitom opustili Andrés Palop, Jesús Navas, Antonio Luna a Luis Alberto. Mezi brankáři je přebytečný Javi Varas, jenž by mohl zamířit do Celty Vigo, kde v uplynulé sezóně hostoval. S Betem by o pozici jedničky měl bojovat Julián.

Spahić, u něhož nevyužilo Anzhi možnost změnit hostování v trvalý přestup, Alexis, jehož budoucnost je zřejmě opět v Getafe, kde hostoval, Bernardo a Botía mají dny spočítané mezi obránci.

V záložní řadě Sevilly by už neměli působit Javi Hervás, Stevanović a Maduro. První dva přitom do klubu přišli v posledním roce a Maduro se prezentoval podobnou výkonností jako ve Valencii.

Černý Petr mezi útočníky zbyl na Babu a Manu del Morala, dvě zklamání, která marně čekají na větší porci zápasových minut.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace